Quooker

In steeds meer keukens word een Quooker geplaatst. Het is een duurzaam alternatief voor de gewone standaard kraan. U heeft met de Quooker direct warm en kokend water en indien gewenst met de aanvulling van de Cube koud bruisend water.

Installatie

Het installeren van een Quooker is geen kwestie van even aansluiten. In de meeste gevallen zal de Quooker kraan de huidige kraan in de bestaande keuken kunnen vervangen, echter zullen er vaak wel aanpassingen moeten worden gedaan in de water aan en afvoer. Daarnaast is er voor stroom voor de Quooker een aparte groep benodigd. Is deze niet aanwezig dan is een energieverdeler nodig om bv te kunnen werken met een vaatwasser.

Advies

Voor uw persoonlijke wensen heeft Quooker een duurzame oplossing. Wij kunnen u desgewenst adviseren welke kraan het beste past bij uw wensen en mogelijkheden.

Energieverbruik

Gemiddeld gebruikt een huishouden 1200 liter kokend water per jaar. De kosten om deze 1200 liter te koken met een waterkoker zijn aanzienlijk hoger dan met een Quooker. Ook gebruikt u met de Quooker aanzienlijk minder water omdat u slechts tapt wat benodigd is zonder eerst koud water onnodig te laten weglopen alvorens warm water ter beschikking te hebben.

Toepasbaarheid

Een Quooker kan in principe in elke keuken worden ingebouwd. Advies hierin kunnen wij geven na een tekening van de keuken of persoonlijk gesprek.

Start typing and press Enter to search